Do geïrriteerd omdat Bas niet wil vertellen op wie hij gaat stemmen

Do geïrriteerd omdat Bas niet wil vertellen op wie hij gaat stemmen

Afgelopen avond vonden er wat gesprekken plaats over de nominaties. De verkiezingsperiode is namelijk weer begonnen en steeds meer bewoners spreken er dan ook over. Zo ook Bas en Do en wat later Rianne en Bas.

Tijdens de afwas vraagt Bas aan Do op wie zij gaat stemmen. Do antwoordt dat ze haar stemmen zal gaan inzetten op Gert-Jan. Nieuwsgierig vraagt ze vervolgens op wie Bas gaat stemmen. Bas vertelt dat hij het geheim houdt en dit wekt irritatie op bij Do. Ze laat weten dat ze het niet vindt kunnen dat Bas het aan haar vraagt maar vervolgens zelf niks wil vertellen. Bas snapt op zijn beurt de irritatie van Do niet en Do besluit het er maar bij te laten voordat het uit de hand loopt.

Wat later hebben Bas en Rianne een gesprek over de stemronde. Terwijl de twee een potje aan het darten zijn vraagt Rianne of Bas al weet op wie hij gaat stemmen. Bas antwoordt ja en laat los dat hij niet vol op deze persoon zal gaan. Daarna vraagt hij aan haar op wie ze zal stemmen. Rianne antwoordt het te weten maar verder draait ze er een beetje overheen en laat niet los op wie… Welke bewoners lopen er volgens jou gevaar?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 9    Gemiddelde: 4.1/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *