Motopia gaat bijna van start

Motopia gaat bijna van start

Een nieuwe dag in Utopia is aangebroken, dag 950 alweer! En vandaag staat er een druk programma gepland. Motopia het motor evenement georganiseerd door Gert-Jan. Gisteren werden de taken al besproken in een centraal en vanmorgen waren de bewoners dan ook op tijd wakker. Op Ruud na, hij sliep iets langer. Enfin, de bewoners doen hun ding zoals afgesproken. Billy en Jessie gaan weer vrolijk verder met plotteren van tshirts zoals ze dat afgelopen avond ook deden. Verder zien we bezigheid in de keuken en uiteraard Le Luifel. Inmiddels is er motor geronk te horen en ontvangt Gert-Jan alle motorrijders en geeft ze vervolgens een standplaats. Verder is het allemaal nog een beetje rommelig en chaotisch. Zo zou er volgens een aantal motorrijders niet gestart mogen worden. In verband met de dieren. Gert-Jan verzekert dat het start moment echt wel gaat komen. Maar dat mag de pret niet drukken. Met name Gert-Jan is erg enthousiast. De dag zal van 11 tot 17:00 uur duren en er zijn verschillende exclusieve motoren te bewonderen. Later komen we vast en zeker nog terug op dit evenement. Hou je de website in de gaten? Niets meer missen van wat er in Utopia gebeurd? Volg ons dan op Facebook en Twitter.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 3.9/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *