Een afscheidsfeestje voor Gert-Jan?

Een afscheidsfeestje voor Gert-Jan?

Nog meer nieuws uit Utopia van afgelopen avond. Er vond namelijk een feestje plaats. Een feestje om Jacco ter verwelkomen maar ook om de mogelijk laatste dag van één van de genomineerden te “vieren”. Echter gaan de bewoners er al een beetje vanuit dat Gert-Jan naar buiten zal gaan. Gert-Jan wil namelijk graag Utopia verlaten omdat hij buiten verder wil en zijn kinderen enorm mist. Of Gert-Jan echt gaat is nog niet 100% zeker natuurlijk. Maar aan alle aandacht die hij krijgt en bepaalde dingen die hij heeft overgedragen lijkt het er alles op te wijzen dat hij zal gaan. Enfin wat gebeurde er nog meer op het feest? Het feestje was buiten, Bas draaide de plaatjes aan elkaar en er werd gedanst. Zelfs Cees deed een poging! We zien hem zelfs zijn middelvinger opsteken… Verder zijn er regelmatig streamlocks wat onder andere waarschijnlijk door de middelste vinger van de oudste bewoner komt. Maar ook omdat JP zo nu en dan negatief de aandacht krijgt. JP was gewoon erg teleurgesteld zullen we maar zeggen 🙂 Maar er waren ook mindere gezellige dingen. Zo was Romy kwaad om Cees. Ze kreeg er zelfs een huilbui door. Dit omdat Cees haar belachelijk zou maken en expres op zou fokken. Deze boze bui gaat nog erg lang door maar uiteindelijk wordt Romy weer rustig en Cees is zich van geen kwaad bewust. Niet veel later is het feestje alweer afgelopen en lijkt iedereen zich netjes te hebben gedragen. Qua alcoholgebruik dan…

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 11    Gemiddelde: 3.7/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *