Karin en Rianne praten na over het vertrek van JP

Karin en Rianne praten na over het vertrek van JP

We blikken nog even terug op afgelopen avond. Het was namelijk een hectische dag. JP was helemaal over de rooie toen hij hoorde dat hij Utopia moest verlaten en Jacco vaste bewoner werd. Rianne en Karin bespraken deze gebeurtenis nog eens na.

Rianne en Karin zaten op de bank te kletsen over JP. Volgens Rianne hadden beide potentie maar had al snel het gevoel dat de groep voor Jacco zou kiezen. Hier had ik JP al een beetje voor gewaarschuwd.En dat hij niet de hele dag aan het werk moet zijn in de kas, maar dat hij ook zijn kans moest pakken om te socializen.Volgens Karin is het aan JP wat hij er dan mee doet. En legt uit dat JP gewoon anders in elkaar zit. En dit gevoel werd bevestigd toen hij ontplofte toen hij hoorde dat hij weg moest voegt ze eraan toe. Ik snap wel dat de bewoners er raar van op keken en blij met de keuze voor Jacco zijn. Rianne reageert dat ze ook erg geschrokken was van hoe JP reageerde. Dat had niemand zien aankomen volgens haar. Ik had bij Jacco al direct een ander gevoel gaat Karin verder. En Rianne laat weten dat ze in het begin bij het voorstelronde gedacht had dat Jacco geen schijn van kans zou maken. Ik dacht dat hij helemaal omver geblazen zou worden door JP legt ze verder uit. Maar na de rondleiding ging Jacco socializen en JP was alleen maar aan het werk. JP was gewoon een beetje te… Bekijk hieronder de beelden nog eens terug van JP die op zijn zachts uitgedrukt vrij boos was:

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 13    Gemiddelde: 3.4/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *