Jacco wordt vaste bewoner van Utopia

Jacco wordt vaste bewoner van Utopia

De zoemer gaat, tijd voor de bewoners om te kiezen wie van de potentiële bewoners mag blijven. Jacco of JP? Je leest in dit bericht wie de vaste bewoner van Utopia wordt. Victoria neemt het woord zodra iedereen zit. Na vier dagen gaan wij zo overleggen waar onze keuze op is gevallen. Het is spannend geweest en ik denk ook voor jullie. Ga even naar buiten dan gaan wij onze stemmen motiveren. Daarna haal ik jullie binnen en zal ik de uitslag bekend maken. De twee gaan naar buiten en wachten in spanning af.

Victoria begint als eerste, ze vond het erg lastig. Het zijn twee verschillende personen, ze passen op een andere manier in Utopia. Ik ga voor mijn eerste gevoel. Jacco voelde heel vertrouwd en dat is meer en meer geworden. Ik heb dit ook in de omgang bij anderen gezien. Rowena voegt eraan toe dat ze ook voor Jacco gaat. JP heeft ook hard gewerkt, hij heeft veel discipline. Jacco is wat relaxter. Dit gaat mogelijk botsen met anderen. En Jacco heeft dezelfde raakvlakken als ik, muziek. Do gaat ook voor Jacco. Ik wist het vanaf het eerste moment. Hij past goed in de groep. Is lief en oprecht. Cemal heeft veel getwijfeld. Mijn eerste ingeving ging naar JP. Ik weet dat er veel op Jacco gaan maar JP heeft ook zijn stem verdiend. Ruud heeft dit keer wel een goed gevoel bij de bewoners. Ik ga voor Jacco. Cees heeft met allebei een goed gesprek gehad. Bij de een kreeg ik nogal wat paradoxale antwoorden. Met wat instabiliteit waardoor ik er snel uit was. Jacco is gewoon een aardige, kneedbare leergierige jongeman. Hij kan misschien ook wat rust brengen. Het is een aardige knul. Bas gaat ook voor Jacco, ik vond ze allebei relaxt. Jacco zingt Hollandse muziek en daar houden onze kijkers ook van. Romy gaat ook voor Jacco, hij is een toppertje. Relaxt en ook eerlijk, hij kan veel voor de groep en BV betekenen. Benjamin vond het ook moeilijk en heeft veel getwijfeld. Ik ging eerst op JP af. Volgens mij heeft hij een stabiele mening en weet wat hij wil. Maar ik ga toch voor Jacco, we hebben al genoeg egootjes. Jacco is inderdaad wat relaxter en maakt zich minder druk. Rianne kiest voor JP hij is gedisciplineerd. Billy gaat voor Jacco, hij heeft humor en dat ziet hij zelf niet. JP staat ver van mij af, ik stem op mijn gevoel. Jessie dacht bij binnenkomst veel aan JP te hebben. Maar de laatste twee dagen trek ik naar Jacco en ik zie dat de groep dat ook heeft. Dus daarom kies ik voor hem. Ramona heeft ook getwijfeld, ze zijn allebei harde werkers. De groep heeft iemand nodig die spontaan is en kan lachen. Mijn stem gaat dus naar Jacco. Gert-Jan gaat vaak voor de underdog. JP wordt het dus, is ouder en meer levenservaring. Is een aanpakker. Karin gaat ook voor Jacco, mijn gevoel is warm bij die jongen. Hij past hier gewoon. Gina gaat ook naar Jacco, hij brengt veel gezelligheid mee.

Victoria gaat de mannen halen om de uitslag te melden. De spanning was er gisterenavond ook al begint Victoria. Het was gisteren gezellig en de afgelopen vier dagen. Jullie zijn twee verschillende types. De groep heeft last gehad in hun keuze. Wat past en waar ligt de behoeften? Ik wil jullie namens de groep bedanken. We zijn wel nieuwsgierig hoe jullie Utopia hebben beleefd. JP kwam met een andere verwachting binnen. Het heeft mij geïnspireerd en kan hier mijn ontwikkeling ook doormaken. Iedereen staat daarvoor open. De ervaring was boven verwachting. Jacco vond het fijn dat hij met iedereen op kon schieten. Dit had ik niet verwacht. Ik heb heel veel ideeën die ik uit wil werken. Ik heb vier leuke dagen gehad. Victoria neemt het woord weer over. De groep heeft getwijfeld en geswitcht. Maar uiteindelijk gaat het meeste naar Jacco. Kak zooi zegt JP teleurgesteld. En loopt kwaad weg om zijn spullen te pakken. Jacco gaat hem achterna maar JP zegt er weinig behoefte aan te hebben. Jacco gaat weer naar de rest van de bewoners en krijgt verschillende felicitaties. JP laat weten er klaar mee te zijn, jullie hebben een verkeerde keuze gemaakt maar daar komen jullie wel achter. Ik ga naar huis toe en wil hier niet langer meer blijven. Laat me maar met rust. F*cking asso’s allemaal zegt hij terwijl hij kwaad zijn spullen inpakt. Gina laat weten blij te zijn dat ze voor de juiste persoon gekozen heeft. JP zet zijn spullen op zijn kar en loopt weg. Zonder afscheid te nemen van de groep. Gert-Jan loopt even mee en probeert hem gerust te stellen. Volgens JP is het gewoon teleurstelling. Rianne laat weten dat het goed is om even afscheid te nemen. Zet de emoties even aan de kant. JP geeft een paar bewoner nog een hand en gaat daarna weg.  De groep is verbaasd over het feit hoe JP reageert en wordt dan ook aardig besproken. Enfin, Jacco zal morgen uitmaken wie van de genomineerden Gert-Jan, Ruud of Rianne Utopia definitief moet verlaten.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 36    Gemiddelde: 3.6/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *