JP en Jacco zijn nerveus voor de stemming

JP en Jacco zijn nerveus voor de stemming

Vandaag moeten de vaste bewoners kiezen wie van de potentiële bewoners Jacco of JP definitief Utopia moet verlaten en wie vaste bewoner wordt. Het tijdstip wanneer dit zal plaatsvinden is nog een beetje giswerk. Waarschijnlijk aan het einde van de middag maar het kan ook eerder zijn. Hou onze website dus in de gaten 🙂 De laatste dag van JP of Jacco is aangebroken en de heren zijn redelijk nerveus voor wat er komen gaat.

Zo zaten Jacco en Bas even te kletsen op het rokersbankje. Jacco laat weten toch wel nerveus te zijn. Je weet het maar nooit voegt hij eraan toe. Bas is benieuwd waarom de nieuweling zo graag wil blijven. Jacco antwoordt dat hij verschillende dingen wil organiseren. Zoals een talentenjacht en een apres ski feest.  Maar ook JP heeft een gesprek niet met Bas maar met Cemal. Ook JP geeft toe toch wel zenuwachtig te zijn. Je hebt het niet meer in eigen hand voegt hij eraan toe. Cemal reageert dat hij in ieder geval hard gewerkt heeft de afgelopen dagen. Wie denk jij dat er mag blijven?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 17    Gemiddelde: 3.4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *