Billy en Jessie doken weer bij elkaar in bed

Billy en Jessie doken weer bij elkaar in bed

Nog wat nieuws van afgelopen avond, zoals we schreven werd er gisteren een kampvuur gemaakt zodat de bewoners daar gezellig omheen konden zitten. Maar voordat er daadwerkelijk vuur was ontstond er nog een ruzie. Ruud had namelijk hout van Rianne gepakt en op het vuur gegooid. De twee kregen er vervolgens ruzie over want volgens Rianne had Ruud het best even kunnen vragen welk hout in de fik mocht en welk hout niet. Ruud die het al niet zo op Rianne weet laat weten dat hij zelf wel bepaald hoe en wat. Uiteindelijk zien we Ruud weglopen en reageert niet eens meer op zijn mede bewoner. Hieronder kun je het allemaal nog eens terugkijken.

Bij het kamvuur ging het er overigens wel gezellig aan toe. Zo zijn er ook weer plannen ontstaan. Gina en Ramona zijn van plan om een soort van datingsbureau op te zetten. Rianne, Ruud en mogelijk JP hebben zich alvast aangemeld als beschikbare kandidaat. Wordt vast en zeker weer vervolgd. Toen de bewoners naar bed gingen zagen we Billy en Jessie weer in één bed liggen. Niet veel later zagen we bepaalde bewegingen. Toen het erop zat besloot Jessie naar buiten te gaan om een sigaret te roken en daarna dook hij weer in zijn eigen bed… Inmiddels is er een nieuwe dag begonnen in Utopia. Een spannende dag voor JP en Jacco wie van de twee zal er blijven? En wat gaat er nog meer gebeuren? Hou onze website in de gaten voor het laatste nieuws uit Utopia!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 46    Gemiddelde: 3.2/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *