JP en Jacco hebben gelijke kansen?

JP en Jacco hebben gelijke kansen?

We blikken nog even terug op afgelopen avond. Jacco zat samen met Romy en Do bij het kampvuur. Al snel komt het stemmen aan de orde. Vandaag wordt er namelijk gekozen wie van de potentiële bewoners mag blijven. Jacco is erg benieuwd wie er nou wel of niet op hem stemmen.

Jacco zegt tegen Romy dat hij hoopt dat hij mag blijven. Romy stelt hem gerust door te zeggen dat ze denkt van wel. Jacco is toch wel benieuwd wat zijn kansen dan zijn. Romy fluistert dat ze van een aantal mensen weet dat zij op hem gaan stemmen. Als Jacco vervolgens vraagt hoeveel mensen precies op hem stemmen kan Romy geen antwoord geven. Do voegt eraan toe dat wat de uitslag ook wordt, het geen unanieme keuze is. Kortom de spanning zal er dus zijn. Het is nog even afwachten en we komen er later vandaag zeer zeker op terug. Wie denk jij dat er mag blijven?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 10    Gemiddelde: 3.5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *