Rowena in tranen, ze heeft veel angsten

Rowena in tranen, ze heeft veel angsten

Rowena en Victoria hebben een goed gesprek gehad, zo goed dat Rowena uiteindelijk in tranen uitbarst. De reden? Die lees je in dit bericht terug.

 De twee dames zitten op de vide te kletsen. Al snel zien we tranen bij Rowena, ze vertelt de reden. Ze vertelt dat ze in elke rap benoemt hoe ze eigenlijk zou willen zijn, maar dat ze dit niet waar maakt. Dit vind ik heel confronterend voegt ze eraan toe. Victoria troost haar en geeft Rowena het advies dat ze haar teksten als doelen moet gebruiken. Kortom ergens om naar toe te werken. Rowena probeert huilend uit te leggen hoe ze zich voelt. Victoria biedt een luisterend oor en begrijpt haar wel. Volgens haar hoort dit bij het proces van Rowena. Rowena reageert dat ze gewoon veel angst heeft. Angst of ik mijn doelen wel bereik. Victoria benadrukt dat deze angst niet nodig is en laat haar dit op verschillende manieren inzien. Aan het einde van het gesprek krijgt Victoria Rowena gelukkig toch nog aan het lachen. De twee geven elkaar een knuffel. Rowena geeft aan veel aan het gesprek te hebben. Lachend gaan Rowena en Victoria weer naar beneden.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 20    Gemiddelde: 3.8/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *