Er waren inbrekers in Utopia

Er waren inbrekers in Utopia

Er waren inbrekers in Utopia, nou ja inbrekers indringers kunnen we het beter noemen. Twee mensen van een “vlog kanaal” besloten een stunt uit te halen. Namelijk inbreken in Utopia omdat dat niet mogelijk zou zijn. De twee weten niet wat Utopia precies inhoudt alleen dat het een kleine community zou zijn waar vijftien mensen wonen. Ze willen onopgemerkt in Utopia binnen komen. Eerst hebben ze een verkenningsronde gedaan om te kijken waar ze binnen kunnen gaan. Uiteindelijk komen de twee Bas en Romy tegen en het stel vraagt of ze eieren kunnen ophalen. Volgens Bas moet dat wel lukken en adviseert even om te lopen. Ik kan wel effe regelen dat de poort open gaat. Bas doet de poort open en de twee sluipen naar binnen. De twee gaan eieren rapen bij de kippen. Daarna gaan ze stiekem naar binnen om een broodje ei te maken. En daarna maken de twee dat ze wegkomen. Dit was overigens niet tot nauwelijks op de streams te zien. Er waren toen streamlocks, maar nu weten we dus de reden! De twee vloggers zijn van Summert1me en elke werkdag te zien op Veronica. Nieuwsgierig naar de beelden? Bekijk het dan hieronder terug:

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 18    Gemiddelde: 2.7/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *