Gert-Jan zit vandaag een hele dag in een rolstoel

Gert-Jan zit vandaag een hele dag in een rolstoel

De ochtend is alweer zo goed als voorbij op dag 945 in Utopia. We schreven al wat er eerder deze ochtend gebeurde en zojuist zagen we Gert-Jan in een rolstoel over het terrein gaan. Nee hij heeft geen ongeluk gehad maar zit vandaag wel de hele dag in een rolstoel. Dit doet hij voor het goede doel en om aandacht te vragen voor Wheels 4 Freedom. Dit is een stichting die rolstoelgebruikers de kans biedt om het motorrijden te ervaren. Wheels 4 Freedom zal ook aanwezig zijn tijdens het door Gert-Jan bedachte motor evenement Motopia. Gert-Jan ondervind hoe het is om in een rolstoel te zitten. En kwam al snel achter wat nadelen. Zo kon hij de keuken kastjes niet bereiken, de badkamer amper gebruiken en vele obstakels op het gehele terrein. Gelukkig ondersteunen zijn mede bewoners hem waar ze kunnen. Mooie actie toch?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 12    Gemiddelde: 3.8/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. Druif at 11:40

    Hadden ze moeten doen toen die man met dat ene been uit wervershoof daar was . Hadden ze misschien meer begrip voor deze persoon gehad . En dan allemaal voor 1 dag . En niet 1 persoon , alleen is dat beter dan geeneen !

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *