Het korte centraal van 2 augustus

Het korte centraal van 2 augustus

De bewoners zijn weer bijeen gekomen voor een kort maar krachtig centraal. Hier lees je alle besproken punten van 2 augustus terug.

Bas opent het centraal en begint over Face. Hij heeft een hersenbeschadiging en Face zal een spuitje krijgen. Bas wil voor de Utopia eend een urn maken. Daarna begint Jessie te vertellen. Hij is bezig met het betalen van de facturen, donderdag kan hij de groep alles laten zien. Welke facturen er betaalt zijn. Ook zal er binnen geverfd moeten worden maar is geen verf. Ramona neemt niet de verantwoording, ze wil kijken of iemand anders het kan oppakken. Op naar het volgende punt het live in de loods concert. Thomas Berge zal komen maar ook Ramona, Rowena, Romy en Victoria zullen een optreden verzorgen. Ook zijn er aanvragen binnen gekomen voor zangles die de bewoners kunnen geven aan bezoekers. Jessie merkt op dat de BV daar prima in kan investeren, maar alleen als er een goed plan voor is. Dan begint Ramona over de normen en waarden binnen Utopia. Het valt haar namelijk op dat er veel boeren, winden en vloekwoorden in Utopia gebruikt worden. Daarom wil ze iemand uitnodigen die de groep nette manieren wil leren. Benjamin vindt het op zijn beurt onzin om een coach uit te nodigen voor dit, het moet ieder zijn eigen verantwoordelijkheid zijn. Dat is zo zegt Ramona, maar toch wil ze iemand uitnodigen. Jessie begint daarna over zijn eigen shirts, maar de groep lijkt hem niet serieus te nemen. Vooral Benjamin lacht Jessie uit. Jessie trekt er niets van aan en gaat stug door met het voorstellen van zijn idee. En daarmee sluit het centraal van vandaag.

 

 

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 13    Gemiddelde: 3.2/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *