Cees wil nooit meer bij een centraal zijn

Cees wil nooit meer bij een centraal zijn

Eerder schreven we al over het centraal van vandaag, de irritaties liepen daar ook weer hoog op. Als Cees het wil hebben over de Utopia courant heeft hij het gevoel dat de rest niet haar hem luistert en hem niet serieus neemt. De bewoners lachte hem toen uit en begonnen al snel over wat anders te praten.

Cees besluit als het centraal is afgelopen om al zijn frustraties te uitten bij mede bewoner Rianne. Dit is nou precies de reden dat ik net zo goed niet kan meedoen begint Cees het gesprek. Hij gooit vervolgens zijn notitieblok op tafelen legt uit dat hij één op één prima kan praten met de bewoners maar dat het in het centraal altijd het zelfde is. Het is volgens hem een k*t centraal. Rianne wil ook reageren maar Cees ratelt maar door. Zo laat Cees weten dat hij voortaan niet meer mee wil doen met het centraal. Met als argument dat hij er erg ongelukkig van wordt. Dan wil Cees opstaan en weglopen maar Victoria en Bas merken dat er iets is en vragen naar de reden. Cees legt nogmaals uit dat altijd als hij zijn mond open doet er om gelachen wordt en er niks mee wordt gedaan. Dan staat Cees op en  zegt hij dat hij er mee kapt en belooft plechtig dat dit echt de laatste keer is dat hij bij een centraal aanwezig is.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 17    Gemiddelde: 2.9/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *