Rianne oefent voor het wereldrecord BH’s openen

Rianne oefent voor het wereldrecord BH’s openen

Rianne vertelde toen ze Utopia binnen kwam dat ze graag het wereldrecord BH’s openen wilde verbreken. Dit staat nu op 69 BH’s per minuut en vanmiddag ging ze alvast oefenen…

Er zijn namelijk BH’s besteld om de actie van Rianne uit te voeren. En vandaag arriveerde ze in Utopia, Rianne is erg enthousiast als ze de inhoud ziet en roept haar vrouwelijke mede bewoners erbij. Ze wil graag oefenen en vraagt de rest om hulp. En voegt eraan toe dat zodra ze het wereldrecord heeft, de BH’s wil doneren aan Free A Girl. Rowena is hier erg blij mee. De vrouwelijke bewoners pakken een BH en doen deze vervolgens aan zodat Rianne kan oefenen. De dames gaan in een rij staan en Rianne begint met het losmaken. Dat er nog veel geoefend moet worden is wel duidelijk. Volgens Jessie die de tijd bijhoudt is Rianne veel te langzaam. Ik zie hier geen wereldrecord in voegt hij eraan toe. Uiteindelijk komt Rianne tot de conclusie dat ze dames nodig heeft met een niet al te grote maat. Cup A en B om precies te zijn. Kortom ze gaat nog even door met oefenen. Zal ze het wereldrecord kunnen verbreken?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 3.2/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *