Jessie en Billy drinken vanavond geen alcohol

Jessie en Billy drinken vanavond geen alcohol

Vanavond staat er een verjaardagsfeestje voor Jessie gepland. Jessie werd eerder 25 jaar dat werd kort gevierd en uiteindelijk zoende Billy en Jessie elkaar. Daarna gebeurde er ook nog van alles in het toilet en dit heeft veel gedoe veroorzaakt. Daarom wordt het nu pas gevierd en hebben Billy en Jessie besloten niet te drinken. De rest waarschijnlijk wel. Enfin, Billy en Gert-Jan zijn alvast bezig met wat voorbereidingen. Ze bespreken hun plan van aanpak, zo moet de loods versierd worden maar aan de inrichting moet ook worden gedacht. Tijdens het gesprek met Gert-Jan benadrukt Billy nogmaals dat zij en Jessie echt niet gaan drinken vanavond. Uiteindelijk is het volgende plan bedacht, Jessie moet om 19:00 uur naar de cordwood moet om zich klaar te maken. Ondertussen kunnen de bewoners de loods klaar maken. Om 20:00 uur mag Jessie terugkomen. Dan staat hem de grote verassing te wachten. We zijn benieuwd of Jessie en Billy hun belofte echt waar gaan maken.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 26    Gemiddelde: 3.8/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. Johan at 11:15

    respect voor Ruud, ik had die Jesse helemaal gesloopt!!!! respectloze hond. en die moet zeggen wat hij wel en niet mag. hahaha Tiran.

    Als elke bewoner gevoel heeft word Billy direct naar huis gestuurd. nadeel dat ze met haar kunst wel iets binnen brengt. de HOER van Utopia

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *