Gina boos en verdrietig door een idee van Jessie

Gina boos en verdrietig door een idee van Jessie

Jessie heeft een idee, omdat de #TeamJessie-shirts zo goed verkopen wil hij Magiwirosti gebruiken als pop-up store. Dit omdat deze ruimte tijdens de afgelopen markt niet werd gebruikt. Buiten de markt wordt Magiwirosti helemaal niet gebruikt alleen als opslagruimte voor de aardappelen. Gina is nu achter dit idee gekomen en is er emotioneel door.

Op de vide barst Gina in tranen uit. Tegen Victoria vertelt ze dat zo zojuist Jessie heeft aangesproken. Dit omdat ze hem bij Magiwirosti zag rommelen. Zijn idee om van deze ruimte een pop-up store te maken wanneer de ruimte niet gebruikt wordt valt duidelijk zwaar bij haar. Boos vertelt Gina verder dat Jessie met zijn poten van de ruimte af moet blijven. Het is nog steeds mijn ruimte benadrukt ze. Victoria stelt haar ondertussen gerust. En verzekert Gina dat het nooit zal gaan gebeuren. Vervolgens krijgt Gina een dikke knuffel van Victoria, Rowena en Do die ook op de vide aanwezig zijn. Al snel wordt duidelijk dat de dames niet te spreken zijn over Jessie. In de afgelopen dagen heeft hij volgens hen al meerdere dingen gedaan die niet helemaal gepast zijn. De dames  laten Gina weten dat ze achter haar staan en haar zullen steunen in haar strijd om Magiwirosti te behouden.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 14    Gemiddelde: 2.9/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. Willem at 21:10

    Sinds Jessie en Billy close zijn krijgt Jessie het hoog in zijn bol. Hij gaat ineens stoer lopen doen en daarbij moeten Do en Gina dan maar voor ”boeten”.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *