Do ontroostbaar en verdrietig, ze mist Bas

Do ontroostbaar en verdrietig, ze mist Bas

Do is wederom in tranen, dit keer weet ze wel wat de aanleiding hiervan is. Ze mist namelijk Bas zo laat ze aan Benjamin weten die haar troost biedt.

Do zit niet zo lekker in haar vel, dit was afgelopen avond ook al het geval. Ook vandaag zien we tranen bij haar. Do zit huilend op bed op de vide. Benjamin zit naast haar met een arm om haar heen. Hij probeert haar te troosten. Ik mis Bas geeft Do dan uiteindelijk toe. Benjamin vraagt zich vervolgens af of Do met Bas kan praten. Volgens Do is dat niet het geval. Mogelijk heeft dit te maken met het verlies van Face. Benjamin vraagt door en is nieuwsgierig of Bas Do wel echt ziet. Do antwoordt kort met nee. En voegt eraan toe dat dit komt omdat Bas niet goed naar haar kijkt. Maar ook omdat ik niet alles met Bas bespreek. Ik word gek van verdriet en de kleine omgeving snikt ze. De twee besluiten uiteindelijk een rondje te lopen over het terrein. Benjamin probeert haar te troosten maar de tranen blijven komen bij Do. Hopelijk kunnen Bas en Do wel snel met elkaar praten. De twee zitten beide in een lastige periode, dat is wel duidelijk!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 37    Gemiddelde: 3.7/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *