Bas en Do praten over hun gevoelens

Bas en Do praten over hun gevoelens

Do was gisteren erg verdrietig, ze mist Bas namelijk. En besprak dat met Benjamin. Bas is op zijn beurt ook verdrietig omdat Face niet meer leeft en is ingeslapen. De twee besloten afgelopen avond over hun gevoelens te praten.

Bas komt bij Do in de caravan liggen en vraagt wat er allemaal aan de hand is. Do antwoordt dat ze eerst wil weten hoe het met Bas is. Jij bent ook belangrijk voegt ze eraan toe. En jij heb vandaag ook een moeilijke dag. Bas vraagt nogmaals hoe Do zich voelt. Do zegt  ze last heeft van een hele erge onzekere periode die ze niet kan uitstaan. En vind het ook moeilijk om aan de andere bewoners, die vragen wat er aan de hand is, uit te leggen wat er precies is. Ik voel me gewoon een bange muis. Ook laat Do weten dat ze niet zo goed weet hoe ze Bas moet troosten en hem de ruimte wilde geven om verdrietig te zijn. Bas geeft vervolgens aan dat Do altijd met hem kan praten.En Do geeft weer toe dat ze dat lastig vind omdat Bas geen prater is. Bas reageert dat hij van anderen moet horen dat het niet goed gaat met zijn vriendin en vindt dat vervelend. Hierop zegt Do dat ze het gevoel heeft dat Bas niet echt naar haar kijkt. De twee praten nog een hele tijd door over de kwestie. Bas heeft moeite om Do te begrijpen. Uiteindelijk knuffelen de twee en lijkt het weer goed te zijn…

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 16    Gemiddelde: 3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *