Loopt Rianne gevaar tijdens de nominaties?

Loopt Rianne gevaar tijdens de nominaties?

De nominatie praat begint weer te ontstaan in Utopia. Dit was afgelopen avond ook het geval. Rowena, Cemal en Romy zaten er bij Baas Beach over te kletsen.

Rowena vraagt aan Romy op wie zij gaat stemmen. Romy antwoordt dat als ze goed nadenkt ze het wel weet. Maar weet wel dat ze niet meer op Do gaat stemmen. Dit was eerst mijn plan geeft ze dan toe. Ri vraagt Rowena vervolgens doelend op Rianne. Romy knikt maar benadrukt dat ze niet al haar stemmen aan Rianne zal geven. Ruud komt ondertussen ook bij het groepje zitten en geeft gelijk toe dat hij ook aan Rianne zit te denken. Cemal laat weten iemand anders in gedachten te hebben. Maar het gesprek gaat verder over Rianne. Ruud zegt dat hij haar graag ziet vertrekken. Romy voegt eraan toe dat ze zenuwachtig van haar wordt. Ze denkt echt dat ze de bom is gaat Ruud verder. Verder praat het groepje nog even over de potentiële bewoners en hoe de nominaties zullen verlopen. Denk jij dat Rianne gevaar zal lopen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 10    Gemiddelde: 3.8/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. Farah at 11:29

    Nee …denk het niet. Gert wordt naar huis gestemd. Zijn Utopia zit erop. Door eindelijk te beseffen dat vader zijn op nummer 1 staat…Is zijn doel bereikt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *