Nachtelijk gesprek tussen Cees en Billy

Nachtelijk gesprek tussen Cees en Billy

We blikken nog even terug naar afgelopen nacht. Cees en Billy hadden toen namelijk een goed gesprek.

Dit gesprek vond plaats in de slaapkamer. Cees is benieuwd hoe het met Billy gaat. Billy zegt dat ze een groeiproces doormaakt. En heeft het idee dat ze ouder wordt, verstandiger met conflicten omgaat en meer naar de mensen om haar heen luistert. Wel voegt ze eraan toe dat ze nog moeite heeft om zichzelf te vertrouwen maar dit gaat steeds beter. Dan begint Billy over Jessie. Ze vertelt dat ze niet dezelfde fouten wil maken als vroeger. Maar ik vind Jessie een leuke jongen en het is moeilijk om daar op dit moment niks mee te doen voegt ze eraan toe. Cees reageert dat het hem opvalt dat Billy naast de klik met Jessie geen klik heeft met een van de vrouwen. Billy zegt dat ze vrouwen gewoon lastig vindt. Ik kan het altijd beter vinden met mannen gaat ze verder. Maar voegt eraan toe dat ze het goed met Victoria kan vinden en de andere meiden wel aardig vindt maar meer ook niet. De twee praten nog even door. Aan het einde van het gesprek bedankt Billy Cees. Na dit bericht komen we terug met meer nieuws uit Utopia van vandaag. Zien we je zo weer? Niets meer missen van wat er in Utopia gebeurd? Volg ons dan op Facebook en Twitter.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 20    Gemiddelde: 3.1/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *