Het centraal van 4 augustus

Het centraal van 4 augustus

De bewoners zijn weer bijeen gekomen voor een centraal. Dit keer worden er wat zakelijke dingen besproken. Hier lees je alle besproken punten van 4 augustus terug.

De bewoners verzamelen zich langzaamaan voor het centraal. Jessie en Ruud zijn nog bezig in de badkamer, Cees is daar ook. Hij richt zich op Ruud en zegt dat hij net als hem, niet bij het centraal aanwezig zal zijn. Ik heb het gevoel dat ik niks toevoeg omdat de bewoners niet naar mij luisteren voegt hij eraan toe. Daarna loopt hij richting de loods waar hij nog even verder moppert.

Uiteindelijk opent Jessie het Centraal. En vertelt aan de groep dat voortaan niet meer aanwezig zal zijn bij het centraal. Ook Gert-Jan is niet bij het centraal aanwezig. Vervolgens worden de financiën besproken. Daarna wordt de markt besproken. Er is nu 10% van de kaarten verkocht. Do wijst de Utopia fans erop dat het hard gaat dus dat bezoekers snel een kaartje moeten kopen. Daarna wordt er gebrainstormd over de markt. Wat zijn zaken die verbeterd en opgepakt kunnen worden. Maar ook ideeën gaan de ronde. Uiteindelijk neemt Rianne het woord over en begint over de evenementen. Ze vertelt wat er onder andere nog op de planning staat. De bewoners hebben er zin in. Dan wordt de merchandise nog even besproken. En vervolgens breekt er een pauze aan. Om na de pauze weer verder te vergaderen over de merchandise. Maar ook persoonlijke punten komen aan de orde.

We vullen dit bericht zo dus nog verder aan, zien we je zo terug? 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 11    Gemiddelde: 4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *