Familiebezoek voor Karin

Familiebezoek voor Karin

We wachten nog altijd op een vervolg van het centraal. De bewoners hebben een pauze genomen maar deze lijkt wat langer te duren. Verder is Cees zich aan het irriteren over het feit dat de bewoners steeds nieuw eten open maken. Dit doet hij tegenover Ruud en Rowena. Ruud luistert maar Rowena heeft er geen zin in. Volgens Ruud moet Cees niet zo negatief  praten over zichzelf en noemt hem zelfs een held. Verder zien we Billy bezig in het atelier ze is aan het opruimen, Romy biedt haar hulp. Later gaat Billy schilderen. En er is nog een reden dat het centraal nog niet hervat is. Karin heeft namelijk familiebezoek in Utopia! Karin wachtte het gezelschap al op bij de poort. Ook Romy stond hierbij. Als het gezelschap het terrein op komt lopen begroet Karin ze vrolijk. Ook de beste vriendin van Karin is langs gekomen. Zij knuffelen dan ook als ze elkaar zien. Maar ook de dochter van Karin is er, ondanks het feit wat ze allemaal heeft meegemaakt. Verder komen meerdere bewoners kijken en stellen zich netjes voor. Iedereen gaat dan richting de loods en daar wordt gezellig bijgekletst. De dag van Karin kan niet meer stuk!

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 14    Gemiddelde: 3.4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *