Bekijk de tiende (en misschien wel laatste) Utopia inside met Gert-Jan

Bekijk de tiende (en misschien wel laatste) Utopia inside met Gert-Jan

Tijd voor de tiende aflevering van Utopia inside. Wellicht is dit de laatste aflevering van Gert-Jan, de presentator wil namelijk graag naar huis en hoopt dan ook genomineerd en naar huis te worden gestuurd. Enfin, wederom is dit een aflevering met vaste onderdelen. In deze aflevering loopt Gert-Jan een dagje mee met Karin. Heeft hij een interview met zestiende bewoner Billy en vertelt Do het breaking news. Verder is er een nieuwe rubriek genaamd Do durft en zien we Billy tijdens draai in de vlaai. Verbeterd zij het record? Bekijk hieronder heel de aflevering terug:

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 11    Gemiddelde: 3.6/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *