Gert-Jan hoopt genomineerd te worden zodat hij naar huis kan

Gert-Jan hoopt genomineerd te worden zodat hij naar huis kan

Nog meer nieuws uit Utopia, zo komt de verkiezingstijd er weer aan zoals we eerder beschreven. Gert-Jan is daar maar al te blij mee vertelt hij aan Jessie…

Gert-Jan en Jessie bevinden zich in de slaapkamer. Gert-Jan begint het gesprek en geeft aan dat hij blij is dat de nominaties er weer aankomen. Ik kan wel vrolijk blijven doen en doorgaan en een masker opzetten. Maar elke keer als ik wakker word heb ik zoiets van ik wil bij mijn familie zijn. Ik maak mezelf gewoon erg druk om dat niet naar voren te laten komen. Ik kwam hier omdat ik het presenteren zo belangrijk v0nd. Maar als ik iets geleerd heb is dat ik een goede vader wil zijn. Ik was er in de buitenwereld ook wel voor ze, maar ik mis ze zo erg gewoon voegt hij eraan toe. Ik wil ze het liefste vast houden. En gewoon vader zijn weet je wel, want dat is wat ik ben. Presentatie staat nu op twee. Mijn kids hebben nu vakantie en ik ben er niet. Ik zit hier in Utopia wat mooi is maar ik heb nu een hoger doel en dat is niet binnen deze hekken. Vervolgens geeft Jessie een knuffel en ook Billy volgt niet veel later. Je hebt het wel gedaan troost ze hem. Gert-Jan laat weten een top tijd te hebben gehad maar hij weg wil. Wat hij in de buitenwereld ook gaat doen, het maakt niks uit. Ik hou me zelf nu gewoon druk, de dag daarna is de stemming en dan zullen we het wel zien. Ik hoop dat ze het mij gunnen en anders vind ik ook wel een manier…

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 11    Gemiddelde: 3.4/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *