Do wil een platform voor eenzame jongeren oprichten

Do wil een platform voor eenzame jongeren oprichten

Tijd voor weer wat Utopia nieuws, Do lijkt zich na afgelopen avond weer herpakt te hebben. Ze heeft namelijk een nieuw idee die ze met Benjamin deelt.

In de badkamer vertelt Do haar nieuwe idee aan Benjamin. Ze vertelt dat ze een nieuw platform wil creëren voor jongeren die niemand hebben met dezelfde interesses en daardoor in een isolement komen. Dit idee komt naar eigen zeggen voort uit haar eigen verleden. Verder legt ze uit dat ze vroeger festivals en andere feesten aan zich voorbij liet gaan omdat ze niemand had die met haar mee wilde gaan, waardoor ze uiteindelijk ’s avonds alleen op de bank belandde. Ik wil met dit nieuwe platform een mogelijkheid bieden om nieuwe mensen te ontmoeten. Op deze manier wil ik voorkomen dat jongeren in hun eentje naar evenementen moeten en vereenzamen. Benjamin ziet het idee wel zitten en reageert enthousiast, ook laat hij weten trots te zijn op haar. En wil dan ook graag mee doen. De twee besluiten vanmiddag te gaan zitten om alles eens goed uit te werken.

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 4.2/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *