Bas krijgt treurig nieuws over Face

Bas krijgt treurig nieuws over Face

Een nieuwe dag is weer begonnen en deze begon met wat treurig nieuws voor Bas. Jessie en Billy zaten achter de computer en kregen een bericht van de vogel kliniek. In het mailtje staat een filmpje van de zieke eend Face. Jessie besluit Bas er snel bij te roepen. In het filmpje is duidelijk te zien dat Duck bij Face zit om afscheid te nemen. Tijdens het filmpje valt het Bas op dat zijn Face er erg slecht uit ziet. En laat weten dat dit hem ook de bevestiging geeft dat hij de juiste beslissing heeft genomen om het diertje in te laten slapen. Bas heeft het er erg moeilijk mee als hij Face zo ziet. En verlaat dan ook zodra het filmpje afgelopen is verdrietig het kantoor. Hij wordt bijgestaan door Ruud die hem achterna loopt en een arm om hem heen slaat.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 12    Gemiddelde: 4.5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *