Een speciaal verjaardagsfeest voor Jessie

Een speciaal verjaardagsfeest voor Jessie

We schreven er gisteren al over, Billy en Gert-Jan bereidde namelijk een speciaal feestje voor speciaal voor Jessie. Een bijzonder verjaardagsfeestje stond hem te wachten. Rond 20:15 uur zagen we Gert-Jan met een Jaguar richting de cordwood rijden. In deze auto zaten twee mooie dames die de “jarige job” op kwamen halen. Blij verrast, verlegen en wat ongemakkelijk stapt hij in de auto en rijdt richting de loods. Daar stond iedereen de “president” op te wachten. Er wordt muziek gedraaid door Bas, er staat drinken klaar en er schijnen discolichten. De loods is omgetoverd tot club, inclusief VIP-gedeelte. De mooie dames willen met de jarige dansen maar daar lijkt hij geen zin in te hebben. Hij pakt een drankje met alcohol, ondanks het feit dat hij niet zou drinken en gaat op het VIP gedeelte zitten. Daar kijkt hij lekker toe terwijl iedereen er een mooi feestje van bouwt. We vullen dit bericht spoedig aan met videobeelden. Het was in ieder geval een geslaagde avond voor de oud jarige job!

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 13    Gemiddelde: 3.8/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *