Het centraal na de vintage markt

Het centraal na de vintage markt

Na de vintage markt van gisteren besloten de bewoners nog wat punten te bespreken in een centraal. Hier lees je alle besproken punten van afgelopen avond en de opbrengst van de Utopia markt terug.

Victoria opent het centraal door te zeggen dat er morgen (vandaag dus) nog een centraal plaats zal vinden om de markt nog eens te evalueren. Dit zal omstreeks 12:00 uur gebeuren. Daarna neemt Jessie het woord over. Hij begint over de financiën. En vertelt dat er een goede opbrengt is van de kaartverkoop en de omzet van de stand verhuur. Daar gaan natuurlijk wel veel kostenposten vanaf zoals de beveiliging, inkoop voor Le Luifel, de bar en Baas Beach etc. Uiteindelijk blijft er ongeveer €1183.39,- over waar de BTW nog vanaf moet. Romy onderbreekt Jessie even en benadrukt dat ze de markt sowieso geslaagd vond. Ik heb een schilderij verkocht voegt ze eraan toe. Jessie gaat vervolgens verder met zijn praatje. We hebben dus een stap in de goede richting gemaakt. Ik zal morgen iedereen op de hoogte stellen dat de openstaande facturen betaald gaan worden maar dat het wel nog even duurt. En noemt vervolgens per onderdeel op wat de opbrengst van vandaag is. Vooral de merchandise heeft het erg goed gedaan.  Rianne laat vervolgens weten dat ze veel planken en onderzetters verkocht heeft. Ze wil dit ook tijdens het 1000 dagen feest doen. Ook wil ze met de groep brainstormen over een uniek item voor de merchandise die alleen dan verkocht zal worden. Victoria wil heel graag haar dankbaarheid tonen aan de mensen die vandaag voor de bewoners eten en drinken gekocht hebben. Ze vindt het bijzonder dat zoveel mensen hun hart op de goede plek hebben. Do vertelt dan nog dat er nog iemand is die zijn hart op de goede plek heeft. Er stond een kraam die sapjes maakte van vers fruit en hij schenkt al het geld dat hij vandaag verdiend heeft aan de bewoners. Dit mogen ze naar eigen inzicht gebruiken voor de foundation, het dierenfonds of de BV. Iedereen is het er al snel mee eens dat het geld naar de foundation moet gaan. En daarmee eindigt het centraal. 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 16    Gemiddelde: 3.6/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *