Wat gebeurde er allemaal tijdens de vintage markt?

Wat gebeurde er allemaal tijdens de vintage markt?

Gisteren vond de vintage markt plaats in Utopia. Maar wat gebeurde er zoal in de mini samenleving? We hebben een overzicht voor je gemaakt zodat je weer volledig op de hoogte bent. Helaas niet met video’s want hetgeen wat geplaatst is wordt weer door Talpa offline gehaald… Dit hebben we al eens eerder meegemaakt… Enfin hoe verliep de markt? Je leest het hier!

De standhouders waren er gisteren op tijd bij om hun kraampjes goed in te delen. Zo is er ook vintage kleding per kilo te koop zijn. De bewoners graaien er ook gret1ig op los tussen de kleding. Ruud past een blouse aan die precies lijkt op een blouse die hij al heeft.  Om 13:00 uur arriveren de eerste bezoekers. Alle bewoners doen hun taken zoals afgesproken. Karin, Ramona en Romy staan bij de merchandise, terwijl Billy en Jessie Baas Beacht verzorgen. Ruud en Victoria doen de bar en Gina, Cemal en Benjamin staan bij Le Luifel. Jacco verkoopt broodjes, Rianne en Rowena verkopen muntjes en Cees begint al snel aan zijn eerste rondleiding. Aan het einde van de middag beginnen de irritaties op te lopen. Er zijn veel bezoekers op de markt afgekomen en dit zorgt voor grote drukte en stress bij de bewoners. Rowena is in de stress omdat het kleingeld bijna op is, en er is niemand die haar komt helpen. Ramona kan alle drukte bij de merchandise niet aan en Victoria en Ruud hebben nog steeds geen tijd gehad om fatsoenlijk te kunnen eten. Gelukkig is er ook leuk nieuws, want Romy heeft namelijk haar lookalike gevonden. Rond 19:00 uur verlaten de laatste gasten het Utopia terrein. De bewoners zijn allemaal moe maar voldaan na deze drukke dag. Jessie klaagt dat Rianne te vaak op de foto is gegaan zonder dat ze de gasten daarvoor liet betalen. Tot slot gaan de bewoners samen met de standhouders op de foto. Het was een hele geslaagde markt. Benieuwd naar het resultaat van de markt? We komen zo met een bericht waar onder andere de opbrengst bekend wordt. Hou de website, Facebook en Twitter dus in de gaten zodat je niets van het Utopia nieuws mist!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 20    Gemiddelde: 3.5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. Ria at 12:04

    Mag ik zeggen dat ik het watjes vind Als er gewerkt moet worden van 12uur30 tot 18 uur ooo we hebben geen tijd om te eten zielig eet om l2 uur je buik vol dat heb je geen honger en Rowena heeft ook altijd wat Cees heeft gelijk zo lui ze doet niks.

  2. Martje at 08:21

    Ik weet niet of ik de enige ben die het opvalt maar ik vind dat de bewoners soms ruzie maken en geiriteerd naar elkaar doen waar de bezoekers bij zijn. De houding van hun vind ik vaak erg onprofessonieel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *