Jacco is jarig en de vintage markt staat op het programma!

Jacco is jarig en de vintage markt staat op het programma!

De vintage markt staat vandaag op het programma. Afgelopen avond werd er nog lang doorgewerkt. En het zat ook niet mee bij de bewoners. Zo was er van alles stuk. Onder andere de afvoer in de keuken lekte. Dit kwam door een verstopping, waarschijnlijk door de aardappels die schoongemaakt moesten worden voor Le Luifel. Maar ook de frituurpan werkt ook niet helemaal naar behoren. Als dat vandaag maar goed gaat komen! Overigens is Jacco ook nog jarig, hij kreeg uiteraard de nodige felicitaties van zijn mede bewoners. Inmiddels is een nieuwe dag begonnen en iedereen is bezig met de laatste voorbereidingen voor de markt. Die deze keer in het teken staat van vintage. De markt begint om 13:00 en zal duren tot ongeveer 17:30 uur. Uiteraard zijn er verschillende stands en vele mooie dingen te koop. Ook zal Cees rondleidingen geven. Laten we hopen dat de markt goed gaat verlopen en dat de bewoners er iets op verdienen. Met inmiddels een schuld van 18.000 euro kunnen ze dat wel gebruiken. Zeker omdat er nog meer facturen aankomen… We komen uiteraard snel weer met meer Utopia nieuws!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 9    Gemiddelde: 3.2/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *