Jessie wil een nieuwe structuur doorvoeren

Jessie wil een nieuwe structuur doorvoeren

Nog meer Utopia nieuws van afgelopen avond. Zo had Jessie een gesprek met Victoria. Jessie heeft namelijk behoefte aan meer structuur… Een nieuwe structuur wel te verstaan.

Het gesprek vond buiten plaats. Jessie begint het gesprek door te zeggen dat hij niet uit hoeft te leggen hoe de sfeer momenteel is in de groep. De afspraken zijn volgens hem onduidelijk en de communicatie verloopt stroef. Daarom wil ik met jou gaan kijken naar de mogelijkheden voor een nieuwe structuur voegt hij eraan toe. Daarna blikt hij even terug op het presidentschap. Er werden toen duidelijk afspraken gemaakt en er waren korte lijntjes met duidelijke afspraken. Met zestien personen keuzes maken werkt niet benadrukt hij. Victoria is het met hem eens. Het centraal wordt alleen maar gebruikt om onderlinge discussies uit te spreken voegt ze eraan toe. Jessie stelt voor om bijvoorbeeld  zakelijke keuzes met een kleiner groepje te maken. bewoners die hier geen verstand van hebben, hoeven hier dan niet in mee te bepalen. De twee besluiten ver van te voren aan te kondigen wanneer er een bijeenkomst aankomt. En komen tot de conclusie dat structuur heel belangrijk is. Maar dat het niet werkt als zoiets een presidentschap heet. Dat wekt weerstand op. Het moet misschien anders verwoord worden. Denk jij dat een nieuwe structuur goed is voor de mini samenleving?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 2.4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *