Karin vindt Bas niet reëel bezig

Karin vindt Bas niet reëel bezig

We schreven al even kort over Cees die een lezing wil houden tegen het veganisme. Steeds meer bewoners horen van zijn plan zo ook Karin. Zij besluit afgelopen avond even kort met hem het gesprek aan te gaan. Karin laat weten hem volledig te steunen. Volgens haar vertelt Bas maar één kant van het verhaal. Bovendien vindt ze hem niet reëel bezig. Je mag best tegengeluid laten horen benadrukt ze. Ik ben blij dat je dit gaat doen en ik heb er vertrouwen in voegt ze eraan toe. Later komen we er vast en zeker nog op terug.

Cemal en Romy hadden ook nog een gesprek. Echter ging dat over de crisis binnen Utopia. De twee hebben een gezamelijk potje voor hun zakgeld. Cemal vindt het stom van Romy dat ze wijn heeft gekocht van hun geld. Het is immers crisis. Romy heeft verkeerd gerekend met als resultaat dat ze geld te kort kwam. Toen heeft ze twee euro van Cemal gepakt met de belofte dit terug te betalen. Maar dit hoeft niet zegt hij tegen zijn vriendin. Je moet echter wel nadenken over de toekomst voegt hij eraan toe. Romy antwoordt dat ze voortaan geldzaken gescheiden houden. Op die manier kan ik zelf bepalen wat ik met mijn geld doe voegt ze eraan toe. En geeft daarna toe dat Cemal toch wel een beetje gelijk heeft…

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 3.9/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *