De culturele lockdown is van start gegaan!

De culturele lockdown is van start gegaan!

Op deze dag staat de culturele lockdown op het programma. Vanmorgen was Ramona al druk bezig met de voorbereidingen. Een aantal bewoners laten zich in de studio opsluiten om een hele dag te werken aan culturele projecten. Ramona overhandigt ook nog een brief aan Jessie zodat deze voorgelezen kan worden zodra de lockdown van start gaat. Aan de lockdown doen Ramona, Benjamin, Romy, Rowena, Billy en Victoria mee.

Na de voorbereidingen roept Jessie iedereen bijeen via de zoemer. Zodra iedereen zit leest hij de brief voor die hij van Ramona gehad heeft. “Beste bewoners, zoals jullie weten is de culturele lockdown begonnen. Dit is een initiatief van de kunstenaars onder ons.” En noemt vervolgens de namen van de bewoners die voor de keuze staan om 24 uur lang te worden opgesloten. Er moet kunst worden gemaakt vanuit het niets en er mag dus niks worden aangeschaft benadrukt hij.

Rowena, Billy, Romy, Benjamin, Victoria en Ramona staan vervolgens op. Ze hebben vijf minuten de tijd om alle benodigde spullen bij elkaar te pakken en zich voor 24 uur richting de studio te begeven. Tot morgenochtend sluit Ramona af en het groepje gaat hun spullen zoeken. Bepakt en bezakt staat de groep nu in de loods en onder leiding van Ramona lopen ze naar de studio. Nadat er innig afscheid is genomen van de rest is het nu aan om de studio dicht te schroeven. De lockdown is definitief begonnen!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 2.8/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
    • Bardy247 at 15:51

      Dit is puur en alleen maar in het leven geroepen om geld te genereren. Kunst komt normaliter door inspiratie en innerlijke drive voort van de kunstenaar. Dit is produceren van meuk dat door het kunst te noemen een hogere waarde aan te hangen. Meuk gemaakt door kunstenmakers.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *