Bas en Do zijn zenuwachtig voor de presentatie van Cees

Bas en Do zijn zenuwachtig voor de presentatie van Cees

We hadden wat technische problemen, hierdoor waren onze nieuwsberichten niet zichtbaar voor iedereen. Als het goed is is dat nu weer helemaal opgelost. Vandaag zal Cees een presentatie houden tegen het veganisme. Hij gaat de nadelen van een veganistisch dieet vertellen aan de bewoners. Momenteel is hij druk met de voorbereidingen. Met een stapel papier in zijn handen loopt hij richting Jessie. Hij laat zijn mede bewoner weten dat hij wat hulp nodig heeft met het voorbereiden van zijn lezing over de nadelen van een veganistisch dieet.  En het valt hem op dat het erg rustig is in de loods. Jacco die voorbij loopt legt hem uit dat er een culturele lockdown plaatsvindt. Iets met kunst voegt Jacco eraan toe. Ook vertelt hij dat Bas en Do erg zenuwachtig zijn voor zijn lezing. Cees reageert dat het echter alleen een tegengeluid is. Je moet beide kanten van het verhaal belichten, om een conclusie te kunnen trekken benadrukt hij. Dan gaat Cees zijn voorbereide lezing met Jessie doornemen. Jessie geeft Cees advies om juist de zaken te belichten die Bas heeft genoemd als reden om vegan te worden. Deze moet Cees dan weer ontkrachten. Gewapend met markeerstift gaat Cees door zijn documenten. Vanmiddag zal hij voor de studio de lezing houden, zodat iedereen hem hoort. Ook de bewoners die bezig zijn met de culturele lockdown. We komen er zo weer op terug!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 3.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *