Karin en Gina in gesprek over de financiële crisis

Karin en Gina in gesprek over de financiële crisis

We hadden wat technische problemen, hierdoor waren onze nieuwsberichten niet zichtbaar voor iedereen. Als het goed is is dat nu weer helemaal opgelost.  Tijd voor een gesprek in het zonnetje, terwijl Karin en Gina liggen te bakken gaat het gesprek al snel over de financiële crisis. En daarboven op komt ook nog een mogelijk veganistisch dieet door het referendum van Bas. Karin laat weten er niet gelukkig van te worden. Gina probeert haar mede bewoner op te beuren en verzekert haar dat na zo’n periode het allemaal weer beter wordt. Ik heb dit al eerder meegemaakt benadrukt ze. Gina denkt ook dat het beter is dat het sommige bewoners wat moeilijker wordt gemaakt. Nu moet je even geen geld uitgeven en als je dat doet eerst goed nadenken over je zuurverdiende geld. Karin vindt dat ze al genoeg heeft meegemaakt in haar leven. Maar zij is niet de enige hier, aldus Gina. Het is nu tijd dat er samengewerkt gaat worden.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 3    Gemiddelde: 3.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *