Discussie over de presentatie van Cees

Discussie over de presentatie van Cees

De culturele lockdown is inmiddels al even aan de gang. Terwijl Romy, Victoria, Rowena, Ramona, Benjamin en Billy opgesloten zitten in de studio is Cees al de hele ochtend druk bezig met de voorbereidingen van zijn presentatie.

Jessie die Cees helpt met zijn voorbereidingen, loopt rond 15:20 uur richting de studio waar de opgesloten kunstenaars aan het werk zijn. Eerder hebben zij al aangegeven dat zij vandaag niet bij de presentatie van Cees aanwezig kunnen zijn maar Jessie probeert het nog een keer. Hij vertelt dat Cees graag wil dat zij er ook bij zijn dus dat hij de presentatie graag voor de studio houdt. Maar Ramona en Rowena zijn heel duidelijk. Dat gaat niet gebeuren zeggen ze in koor. Ook Victoria is het er niet mee eens. En benadrukt dat ze in een proces zitten dus dat de timing nu niet goed uitkomt. Ondertussen komen ook de andere bewoners bij de deur van de studio staan. Er ontstaat een discussie. Ik ben woest! roept Ramona dan. Vervolgens staart ze voor zich uit terwijl Victoria de discussie met Cees en Jessie voert. Uiteindelijk begint Cees toch aan zijn presentatie, voor de studio. Ramona loopt boos weg, de andere bewoners luisteren naar Cees. Niet veel later lopen ook Benjamin, Romy en Billy achter Ramona aan. We komen nog terug op de presentatie van Cees. Hou de website dus in de gaten.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 1    Gemiddelde: 1/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *