Onduidelijkheden over bezuinigingen binnen Utopia

Onduidelijkheden over bezuinigingen binnen Utopia

Nog meer nieuws van afgelopen avond. Zo was het voor Gina onduidelijk voor welke producten er nu betaald moet worden door de bewoners. Want sinds het duidelijk is geworden dat de bewoners 11.000 euro in de min staan zijn er bepaalde afspraken gemaakt. Zo moet je nu betalen voor je eigen drankje en ook snacks en ijsjes zijn voor eigen rekening. Toch loopt dat af en toe een beetje schreef en Gina snapt het nu niet meer. Daarom vraagt ze Jessie om opheldering. Volgens Jessie is het heel duidelijk. De bewoners krijgen het niet voor niets en iedereen moet het uit eigen zak betalen. Dus ook bij een snack of ijsje. Naast het eten dat wordt gemaakt en betaald uit de BV moet je dit zelf bekostigen. Het is immers crisis. Jessie benadrukt dat dit voor de hele groep duidelijk moet zijn en stelt voor om dit morgen nog eens mede te delen.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 8    Gemiddelde: 4.1/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *