Cees maakt zich zorgen om de bewoners en Le Luifel

Cees maakt zich zorgen om de bewoners en Le Luifel

Cees maakt zich zorgen om Le Luifel, wat nou als het referendum van Bas er wel komt. Wat moet Le Luifel dan bieden? Hij besloot het met Bas eens te overleggen.

Wanneer Bas aan zijn maaltijd zit komt Cees naast hem zitten. Hij wil weten of Bas ook eten bij Karin en Cees zal overnemen, omdat Cees zelf geen ervaring heeft met veganistische gerechten. Bas antwoordt nee en vraagt of Cees interesse heeft om het te leren, maar Cees ziet dat niet zitten. Daarin ben ik niet geïnteresseerd voegt hij eraan toe. En laat weten zich zorgen te maken om Le Luifel en de snacks die aangeboden worden. Ik denk dat Utopia zo veel inkomsten zal mislopen en bezoekers de kroketten en frikandellen zullen missen legt hij verder uit. Bas verzekert Cees dat er heel gevarieerde snacks bestaan en er heus niet alleen groenteburgers te koop zullen zijn. Maar dat zijn niet de enige zorgen die Cees heeft. Hij vraagt zich ook af hoe de andere bewoners aan hun vitamines komen. Volgens Bas komt dat goed als je gevarieerd eet. Tot slot oppert Cees dat het veel duurder zal zijn om vegan te koken. De bloemkool bijvoorbeeld is momenteel namelijk erg prijzig, maar Bas moet hier eigenlijk alleen maar om lachen. Hij weet zeker dat de bewoners nu juist veel geld zullen besparen. Denk jij dat mocht het referendum er komen er veel geld bespaard wordt?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 20    Gemiddelde: 3.6/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. jolanda at 13:31

    DE MENSEN MOETEN TOCH NIET VERPLICHT ZIJN OM DAARAAN MEE TE MOETEN DOEN.
    DAT WAS TOEN AMANDA IN UTOPIA KWAM HET ZELFDE MET DIE VEGANISSME.
    HET WAS TOEN COMPLEET EEN CHAOS.IK HOOP DAT HET REFERENDUM NIET DOOR GAAT.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *