Bas en Karin belanden in een flinke discussie

Bas en Karin belanden in een flinke discussie

Afgelopen avond belanden Bas en Karin in een discussie over het veganisme. Andere bewoners zaten er ook bij maar Karin en Bas deden het meeste het woord.

Karin vindt het namelijk vervelend dat Bas heel weinig informatie heeft gegeven over het veganisme. Ze wil niet ergens aan beginnen waar ze vrijwel niks vanaf weet. Daarnaast staat het haar ook tegen dat Bas de groep een verplichting wil opleggen. Bas reageert dat hij onmogelijk een presentatie van twee a drie uur had kunnen geven. Do staat Bas bij. En legt uit aan Karin waarom Bas zijn joker heeft ingezet. Dit omdat Bas een stukje bewustwording wil creëren rondom het dierenleed en het milieu. Karin laat weten bij haar standpunt te blijven. En Bas laat weten dat Karin niks over het veganisme weet omdat zij niet heeft opgelet. Karin maakt zich zorgen over haar gezondheid als ze een groot aantal producten niet meer mag eten. Het stoort Bas dat Karin alles op haarzelf betrekt omdat het bij Bas gaat om de toekomst. Het gaat om onze kinderen, kleinkinderen en kleinkleinkinderen voegt hij eraan toe. Ook de andere bewoners bemoeien zich met de discussie maar niemand kan Karin overtuigen dat zij een veganistische lifestyle moet proberen.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 15    Gemiddelde: 3.4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *