Cees slaapt voorlopig in de suite

Cees slaapt voorlopig in de suite

Cees zit niet zo lekker in zijn vel, en verschillende bewoners willen hem dan ook helpen. Dit omdat zijn vermoeidheid ook gisteren weer flink te merken was. Daarom hebben de bewoners besloten dat hij voorlopig even in de suite mag slapen om tot rust te komen. Cees was gisteren dus niet te genieten. Dit omdat zijn brillen poetsdoek is in de asbak beland en hij begrijpt niet hoe iemand dit kan doen. Alles wordt hem een beetje te veel. Dat merken Ruud, Rianne en Rowena die op dat moment op de bank zaten. Rowena is benieuwd hoe Cees geslapen heeft en Cees benadrukt nog steeds niet volledig is uitgerust. Rowena lijkt het wel te begrijpen en zegt dat ze ook niet zou weten hoe ze zou doen als ze een nacht niet slaapt. Vervolgens vraagt ze haar mede bewoner of hij hulp nodig heeft. Maar Cees voelt daar niet zoveel voor. Hopelijk is het vandaag op een nieuwe dag vol met Utopia avontuur wat beter met hem gesteld.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 11    Gemiddelde: 3.4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *