Cees over de joker inzet van Bas

Cees over de joker inzet van Bas

Gisteren hebben we niet extreem veel geschreven over Utopia. Tijd om alles weer in te halen. Zo had Cees het over het referendum wat Bas heeft opgezet. Hij is het er ook niet echt mee eens…

Bas heeft gisteren zijn joker ingezet en dit kwam voor de meeste bewoners compleet onverwachts. Hij wil dat Utopia twee maanden lang veganistisch wordt. Het referendum zal moeten uitwijzen of dit ook daadwerkelijk gaat gebeuren. En niet alle bewoners hebben er zin in.  Zo is Cemal woedend dat Bas hem iets wil opleggen en ook Karin is niet van plan zich iets te laten verplichten. Gister middag bespraken Cees, Karin en Ruud wat ze van het referendum vinden. Cees geeft aan dat hij vindt dat Bas het niet netjes heeft gebracht. Hij heeft het doen overkomen dat er een lezing gegeven zou worden om vervolgens ineens zijn joker in te zetten.  Karin laat weten geen moeite te hebben met de manier waarop Bas zijn joker in heeft gezet, maar wel met het feit dat Bas hen iets wil verplichten. Ruud geeft aan ook hart voor de dieren te hebben, maar toch is hij het niet met Bas eens. Hij vindt dan weer dat je mensen niet kunt verplichten om veganistisch te leven.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 11    Gemiddelde: 3.2/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *