Bas en Jessie willen een slaap coach regelen voor Cees

Bas en Jessie willen een slaap coach regelen voor Cees

Ondanks de ruzies en discussies hebben de bewoners het allerbeste voor met Cees. De oudste bewoner van Utopia heeft een paar slechte nachten gehad en dat was in de stemming van hem te merken. Bas wil hem graag helpen zo legt hij aan Jessie uit. Bas wil een slaapcoach gaan regelen voor Cees. En ondanks dat hij er waarschijnlijk niet in gelooft, kan een slaapcoach hen hopelijk helpen zijn rust terug te vinden. Jessie is het hier helemaal mee eens zodra hij van het plan hoort. Het slaaptekort heeft een negatief effect op zijn humeur aldus Jessie. En ik wil er alles om doen Cees zich beter te laten voelen. Ook Rowena hoort het en is het hier mee eens. Het doet mij  pijn om te zien dat hij de laatste dagen last heeft van slaaptekort voegt ze eraan toe. Er ontstaan daardoor discussies die er nooit waren en dat is nergens voor nodig benadrukt ze. We zijn benieuwd of dit plan daadwerkelijk uitgevoerd wordt, het idee zal wel wat kosten. Iets om goed over na te denken aangezien de bewoners qua financiën flink in de min staan. Wat vindt jij van dit idee?

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 16    Gemiddelde: 4.4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 5 reacties op dit artikel
  1. Druif at 01:18

    Prima hoor , organiseer desnoods een avond waar ook nog andere mensen bij zijn . ” cursus ” voor Kees gratis . Voor andere bijdrage niet te hoog . Doen ze in Utopia ook eens iets voor de maatschappij , ook fijn om meer bekendheid te geven ( reclame coats ) dat er best wat aan te doen is.

  2. Ina at 23:50

    Vind het onzin een slaap coahs. Cees wist van te voren dat er eigenlijk alleen maar jonge mensen zijn in uthopia. En je weet die gaan nl niet om 10 uur al slapen. Dus cees moet niet zeuren..

  3. boerderijbert at 11:49

    De man kan toch veel beter naar huis gaan. Zo tussen al die jongeren gaat langer slapen echt niet lukken. Ook niet met een slaapcoach. Overigens was het investeren toch niet meer mogelijk? Of is de “slaapcoach”gratis??

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *