Bas legt uit waarom hij zijn joker heeft ingezet

Bas legt uit waarom hij zijn joker heeft ingezet

En nog een Utopia nieuwsbericht over het referendum wat Bas in het leven heeft geroepen. Billy was namelijk wel benieuwd waarom Bas zijn joker hiervoor heeft ingezet, ze besloot het afgelopen avond aan hem te vragen…

Billy begint buiten het gesprek met Bas. En vraagt of hij al lang wist dat hij zijn joker hiervoor zou inzetten. Bas antwoordt dat hij een tijdje heeft getwijfeld omdat hij niet wist hoe de bewoners zouden reageren. Maar ik ben blij dat ik op deze manier mijn joker in heb kunnen zetten voegt hij eraan toe. Billy is benieuwd hoe Bas dan over de uitslag denkt. Bas geeft toe dat hij denkt dat er nee gestemd wordt. En legt uit dat maar 0.3% van de Nederlanders veganist is. Dat is dus een mogelijke reden. Ik doe dit voor mijn liefde voor de dieren en het milieu benadrukt hij. Ik kan nu niet meer dan wachten en hopen dat er wel voor ja wordt gestemd. Maandag kunnen we stemmen, denk jij dat het referendum doorgaat?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 21    Gemiddelde: 3.8/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *