Cemal had een flinke woede uitbarsting

Cemal had een flinke woede uitbarsting

Cemal is totaal niet blij met het referendum wat Bas in het leven geroepen heeft. Een plantaardig Utopia. Hij liep kwaad weg tijdens de presentatie. Na een kort gesprek met Jacco besloot hij wat met zijn woede te doen. Hij liet zich even gaan in de gym. Ramde daar al zijn woede eruit tegenover een bokszak. Maar hij leek iets te fanatiek te zijn, hij heeft zo hard geslagen dat zijn knokkels open liggen en er is zelfs bloed te zien. Cemal komt al snel tot besef dat deze woede uitbarsting eigenlijk niet nodig was. Hij ging het gesprek erover aan met Benjamin. Na de uitleg van Cemal laat Benjamin weten dat woede geen vervelende emotie is. Maar agressie is dan wel weer gevaarlijk. Cemal antwoordt dat hij die agressie niet meer wil voelen. Benjamin geeft nog wat tips en Cemal gaat er aan werken…

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 18    Gemiddelde: 3.8/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *