Een aantal reacties na de joker inzet van Bas

Een aantal reacties na de joker inzet van Bas

Bas wil een plantaardig Utopia. Hier schreven we gisteren al over. We blikken nog even terug op wat reacties nadat duidelijk werd dat er een referendum komt voor dit idee. Sommigen zien er wel wat in maar sommigen totaal ook niet…

Zo is Cemal niet bepaald blij en liep dan ook kwaad weg tijdens de presentatie. Buiten blaast hij wat stoom af tegenover Jacco. Cemal laat weten een liefhebber te zijn van vlees. En naast dat vindt hij het niet kunnen dat iemand iets op legt binnen Utopia. Jacco reageert dat hij het op het laatste punt van Cemal eens is. Ook hij vindt dat de keuze om veganistisch te leven, bij de bewoner zelf zou moeten liggen. Ramona die zich ook bij het tweetal voegt zegt dat ze zich een slecht mens voelt. Ik was al vegetariër, maar dat is blijkbaar niet goed genoeg voegt ze eraan toe. Ook Karin is het niet eens met het feit dat Bas zijn wil probeert op te leggen bij de andere bewoners. Gina reageert dan weer positief. Ze vindt het wel een goed idee. Het enige punt is dat ze wel goede vervangers wil voor de snacks van Le Luifel. Rianne staat er ook volledig voor open, om te leren hoe het anders kan. Benjamin vindt het een schitterend referendum omdat Bas het referendum inzet voor de natuur en de dieren. Hoe denk jij over het plan? Stem je voor of tegen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 25    Gemiddelde: 3.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *