Rianne praat met Romy omdat ze elkaar niet zo goed liggen

Rianne praat met Romy omdat ze elkaar niet zo goed liggen

Nadat Rianne met Rowena heeft gepraat, besluit ze met Romy het gesprek aan te gaan. Daarvoor loopt ze de loods in, gaat op zoek naar Romy en vraagt of ze even wil kletsen. Romy had eigenlijk andere plannen om iets met Cemal te gaan doen en benadrukt dat ze niet zo’n zin heeft in een serieus gesprek. Rianne houdt vol en zegt dat het maar even duurt en Romy geeft toe. De twee besloten buiten te gaan zitten. Hier lees je wat er afgelopen avond besproken is.

Rianne laat weten dat zij het gevoel heeft dat ze in elkaars allergiezone zitten. Romy reageert dat zij dat gevoel niet heeft. Maar we hoeven geen dikke vriendinnen te worden voegt ze eraan toe. Ik vind je vaak lastig in omgang en ik denk niet dat ik de enige ben gaat ze verder. Je bent ietwat opdringerig geeft Romy toe. Rianne vindt het op haar beurt een verschil in karakters. Maar ik wil niet dat dat ons in de weg staat. Romy antwoordt dat het soms klikt met iemand en soms niet. Ik mag je heel graag, maar ik heb ook wat moeite met jouw gedrag. En dat is mogelijk de reden dat je afstand voelt legt ze verder uit. Rianne laat weten het fijn te vinden erover te blijven praten. Want ondanks het feit dat ze elkaars tegenpolen zijn kun je van elkaar leren… Daarna loopt het gesprek al snel ten einde en gaat Romy iets leuks doen met Cemal wat ze eerder al van plan was.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 9    Gemiddelde: 3.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *