Rianne vindt dat zij alle klusjes doet

Rianne vindt dat zij alle klusjes doet

Afgelopen avond besprak Rianne met Rowena over haar frustraties. Dit na het ontdekken van de lekkage in de loods. Ze vindt dat zij alle klusjes binnen Utopia doet. Buiten legt ze aan Rowena uit dat het volgens haar allemaal om mentaliteit draait. En somt vervolgens op wat ze allemaal gedaan heeft. En daar kwam dan ook nog het lek in de keuken die ze op moest lossen. Volgens Rowena is iedereen met zijn eigen ding bezig. En daardoor zie je niet hoe druk een ander is voegt ze eraan toe. En adviseert Rianne dat ze iets meer aan de bel moet trekken om hulp te vragen. Het komt allemaal wel. Daarna gaat het gesprek over naar een ander onderwerp, namelijk Romy. Rianne laat weten dat zij en Romy elkaar totaal niet liggen. Rowena stelt voor dat ze eens met Romy praat, omdat zij denkt dat de twee in elkaars allergiezone zitten… We komen zo terug op dit bewuste gesprek. Zien we je zo weer?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 14    Gemiddelde: 3.7/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *