Nog meer ellende in Utopia, een lekkage in de keuken!

Nog meer ellende in Utopia, een lekkage in de keuken!

Nog meer ellende in Utopia naast de financiën die nogal negatief zijn deed Rianne afgelopen avond een schokkende ontdekking…

Rianne ontdekt namelijk een natte vloer in de keuken door een lekkage. Ze vind wel wat handdoeken op de grond dus iemand moet al van de lekkage al gezien hebben. Ze vermoed dat dat Cees is geweest. Rianne is behoorlijk pissig, niemand heeft ingegrepen en de laminaatvloer begint nu omhoog te krullen door de vocht. Ze besluit dan ook direct op zoek te gaan naar de telefoon. Om Wim de bouwvakker te bellen. Tijdens haar zoektocht vloekt ze hardop haar frustratie eruit. Ze is het zó zat dat niemand iets doet in Utopia. Als ze de telefoon heeft gevonden gaat Rianne naar buiten. Daar belt ze Wim om advies te vragen. En legt aan hem de situatie uit. Wim vertelt aan de Rianne dat hij bang is dat er meer aan de hand is dan alleen een verstopping van de pomp. En belooft zo snel mogelijk langs te komen. Kortom de lekkage gaat weer wat geld kosten. En dat komt boven op de 11.000 euro die de bewoners al in de min staan. Hoe zal het aflopen? We komen er vast en zeker op terug. Hou dan ook deze site, Facebook en Twitter in de gaten.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 8    Gemiddelde: 3.6/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *