De irritaties tussen Do en Cees liepen hoog op

De irritaties tussen Do en Cees liepen hoog op

Nog wat nieuws uit Utopia van afgelopen avond. Zo was de keuken een bende en Cees was diegene die het opruimde. Echter wilde hij wel graag wat hulp en vroeg dat dan ook aan Do. Echter had zij daar niet zo’n zin in. Al snel lopen de irritaties op…

Cees vindt het nogal vreemd dat Do zegt dat ze geen tijd heeft om te helpen. Volgens hem is het een kleine moeite. Do laat weten dat ze zelf net klaar met koken en wil graag gaan eten. Cees vindt haar reactie belachelijk en is van mening dat ze egoïstisch is door haar eten als een prioriteit te zien in plaats van hem hulp te bieden. Do besluit er niet echt op in te gaan, ze is het gezeur meer dan zat en besluit de discussie maar niet aan te gaan en gaat lekker eten.  Cees doet iets later zijn beklag over deze discussie bij Victoria. Hij legt zijn mede bewoner uit dat hij er met zijn hoofd niet bij kan. Het had Do namelijk maar een paar minuten werk gekost en daarna had ze gewoon kunnen gaan eten. Victoria vindt het vreemd dat wanneer een bewoner om hulp vraagt er überhaupt nee wordt geantwoord. Cees is op zijn beurt blij dat Victoria zijn frustraties begrijpt. Na het eten praat Do buiten met Romy en Jacco. Do zegt dat ze aangedaan is door het gedrag van Cees. Dit omdat ik vrijwel nooit nee zeg. Ik wilde gewoon even met Bas rustig eten en heeft voegt ze eraan toe. Ik heb voor het eerst in Utopia nee gezegd. En dat frustreert mij geeft ze toe. Romy en Jacco proberen haar te kalmeren en adviseren haar dat ze niet op Cees in moet gaan. Hopelijk wordt het tijdens de nieuwe Utopia dag wat gezelliger.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 4.8/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *