Utopia BV zakt nog verder in de schulden?

Utopia BV zakt nog verder in de schulden?

Het gaat niet goed met Utopia BV. Gisteren werd er een centraal gehouden waarin duidelijk werd dat de bewoners 11.000 euro in de min staan. Ook werden er verschillende maatregelen getroffen om dit enorme min bedrag weer naar plus te krijgen. Echter kwam er afgelopen avond ook weer een mail binnen met wederom een openstaande factuur. De schulden nemen dus flink toe…

Victoria zit achter de computer te werken, er komen verschillende facturen binnen die nog open staan. Ze besluit Jessie te roepen voor meer uitleg maar ook omdat er een aantal rekeningen met urgentie verstuurd zijn. Jessie laat weten dat hij een aantal rekeningen pas voor de eerste keer voorbij ziet komen. Een van de rekeningen heeft betrekking op de markt van komende zondag. En daar maakt Victoria zich toch zorgen over. Jessie stelt haar gerust. Hij besluit direct contact op te nemen om zo de markt niet in gevaar te brengen. Even later ziet hij ook een aantal facturen waarvan hij zeker weet dat deze al betaald zijn. Jessie besluit de betaalde facturen erbij te pakken om samen met Victoria een blik te werpen op de werkelijke stand van betaling. De twee besluiten de facturen voortaan op volgorde van binnenkomst weg te gaan werken, om zo onaangename verrassingen te voorkomen.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 16    Gemiddelde: 3.4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *